Pas vrasjes se nenkomisarit te policise Saimir Hoxha ne Lezhe, ka reaguar ambasadorja e SHBA Yuri Kim, e cila ka kerkuar venien e autoreve para drejtesise.

“Ngushëllimet më të thella familjes dhe kolegëve të oficerit të Policisë së Shtetit Shqiptar, i cili u vra në krye të detyrës.

Policia dhe reaguesit e tjerë të parë përballen me rrezik në emër të të gjithë qytetarëve, dhe ne jemi mirënjohës për heroizmin e tyre.

Shpresojmë që autorët të dalin para drejtësisë”, deklaroi Kim.

Radari.al