Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje nga Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit, tashmë i rikosntruktuar.

Përmes një postimi në “Facebook” Rama thekson se me padurim pret ngritjen e perdes së skenës së këtij teatri, i cili më 15 shtator do të mbajë shfaqjen e tij të parë pas rikonstruksionit.

“Mirëmëngjes, dhe me padurimin e ngritjes së perdes së skenës së Teatrit të Rilindur Kombëtar të Operas e Baletit, ku në mbrëmjen e 15 shtatorit do të ngjiten artistë që u rritën aty për të kapur majat e botës, por edhe artistë të huaj të atyre majave të botës, ju uroj të diel të mbarë”, shkruan kryeministri Rama në Facebook.

Radari.al