Prej një kohe të gjatë, moderatorja Rida Gërdovci është është në lidhje me Liberian Selimin, i cili njihet për publikun si vëllai i reperit Getoar Selimit.


Ndërsa, ajo çka është e pazakonshme dhe interesante është se të dy vëllezërit kanë partneret e tyre në të njëjtin profesion.

Por, çfarë kunate është Marina Vjollca dhe çfarë raporte kanë mes tyre vajzat? Për këtë është përgjigjur vetë Rida.

‘’Puna shpesh herë nuk ma mundëson ardhjen në Tiranë, por Marina është person shumë i thjeshtë, shumë e ëmbël. Më ka lënë realisht përshtypje si person në atë periudhë që kam pasur mundësi të qëndrojë me të, kështu që është shumë e mirë’’, është shprehur ajo për mediat vendase.

Radari.al