Kur vjen puna tek veshjet e vjeshtës-dimrit, kombinim i sigurt është xhinse dhe një xhaketë. Dukeni thjesht, gjithmonë chic dhe praktike në të njëjtën kohë. Përveç kësaj një kombinim të tillë mund ta vishni sa herë të doni ju, në forma të ndryshme.

1.XHINSE TË NGUSHTA, ÇIZME COWBOY DHE XHAKETË OVERSIZE

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

2. ZGJIDHNI XHINSE ME NGJYRA PËRVEÇ ATYRE KLASIKEVE

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

3. PROVONI OVERSIZE NGA KOKA TEK KËMBËT! 

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

4. NËSE DONI TË DUKENI E VESHUR “SHTRENJTË” ZGJIDHNI NJË XHAKETË TË BARDHË

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

5. VESHJES SUAJ TË THJESHTË MUND T’I SHTONI TAKAT

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

6. XHAKETË E DYFISHTË! 

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

7. KI PARASY TË KRIJOSH DRITË NË PJESËN E POSHTME TË VESHJES DHE NGJYRA MË TË ERRËTA LART

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse

8. PËRDORNI PANTALLONA TË ÇARA PËR TA BËRË EDHE MË INTERESANT KOMBINIMIN

8 mënyra kombinimi për veshjen e vjeshtës: xhaketë + xhinse
Radari.al