Sot bëhen plot 20 vjet nga sulmi terrorist mbi kullat binjake në 11 shtator të 2001-shit, në zemër të New York-ut. Disa terroristë morën peng katër avionë dhe fluturuan duke goditur disa pika të rëndësishme të Shteteve të Bashkuara.

Sot në SHBA në këtë ditë kujtimi janë përkujtuar edhe tre shqiptarët që humben jetën në sulmin e 11 shtatorit.

Simon Marash Dedvukaj, Rrok Camaj dhe Mon Gjonbalaj janë tre shqiptarët që humbën jetën dhe u përkujtuan sot në SHBA.

Radari.al