OSHEE njofton qytetarët e Tiranës që të marrin masa pasi një pjesë nuk do të ketë energji elektrike. 

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 19 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë, pjesërisht: Zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi”.

Ndërprerje të energjisë elektrikedo të ketë dhe në Librazhd, për shkak të remontit të planifikuar në NST Librazhd. Gjatë intervalit kohor 04:00-06:00 do të stakohet energjia në këto zona në Librazhd:

Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Ferrë, Dragostunje, Frarë, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis (Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale), Boravë, Arrëz Gizaresh, Balëz, Gizavesh, Borici, Brazdaj

Radari.al