Analisti Lorenc Vangjeli nga studio e emisionin “Opinion” në Tv Klan ka paralajmëruar denoncimin e një afere. Vangjeli në u shpreh se shumë shpejt do të denoncohet projekti i impiantit të ujërave të zeza në Tiranë dhe sipas tij publikimi i denoncimit do të bëhet shumë shpejt.

Më tej analisti tha se janë paguar mbi 95% e parave të projektit dhe në terren janë rreth 40% të zbatuar.

Lorenc Vangjeli: Do kesh një denoncim shumë të madh, bëhet fjalë për impiantin e ujërave të zeza të Tiranës. Nëse merr rrugën e Kombinatit.

Blendi Fevziu: Po ti e ke denoncimin aty?

Lorenc Vangjeli: Po unë të paralajmëroj sipas zakonit.

Monika Kryemadhi: Damian Gjiknuri e ka bërë nja shtatë herë.

Blendi Fevziu: Le të vijë është i mirëpritur.

Lorenc Vangjeli: Janë disa dhjetëra milionë Euro kredi të qeverisë japoneze që me to ka ndodhur një gjë shumë e çuditshme.

Blendi Fevziu: Kanë avulluar.

Lorenc Vangjeli: Janë paguar mbi 95% e parave të projektit dhe në terren janë rreth 40% të zbatuar.

Monika Kryemadhi: Në burg të shkojnë të gjithë kush e ka bërë këtë gjë.

Radari.al

Radari.al