Një votim për të vazhduar lejimin e klubeve të Premier League për të bërë pesë zëvendësime u zhvillua në një takim të Enjten.

Kjo do të thotë që gjatë sezonit 2020/21, klubet do të lejohen të bëjnë vetëm tre zëvendësime për ndeshje.
Rregulli i pesë zëvendësimeve u soll për të ndihmuar në lehtësimin e lodhjes së lojtarëve kur futbolli u kthye pas karantinës.

Më herët të enjten, Shoqata Gjermane e Futbollit njoftoi se ata do të vazhdonin të lejonin pesë zëvendësime në Bundesliga dhe 2. Bundesliga në 2020/21.

Por, përkundër faktit që klubet e mëdha të Premier League thuhet se ishin në favor të mbajtjes së tij në avantazhin e Anglisë, ata nuk janë marrë parasysh dhe do të duhet të bëjnë me tre.

Radari.al